Happy Hill

Čistá v Krkonoších
CZ - 543 44 Černý Důl
06 454 100 19

Trips in het Reuzengebergte

Lekker op stap

Het dorpje Cista is gunstig gelegen in het natuurgebied het Reuzengebergte. U bent daarom binnen enkele autominuten in Spindleruv Mlyn, Janske Lazne of Pec pod Snezkou. Bezoek aan de Snezka ligt dus letterlijk voor de hand. Wilt u geen gebruik maken van de auto, maakt u gebruik van de bus. Op het vakantiepark vindt u een receptie waar u alle nodige informatie kunt verkrijgen.

Zomeractiviteiten:

1.     Afdaling op de step vanaf  Cerna Hora

2.     Bezoek aan Janske Lazne

3.     Wandeltocht langs de witte Elbe (Bile labe)

4.     Dierentuin in Dvur Kralove met safari + openbaar zwembad

5.     Het beklimmen van de Snezka (of met de kabelbaan omhoog)

6.     Fietsroutes – voor het vakantiepark stopt een cyklobus

7.     Bobsleebaan en avontuurpark in Harrachov

8.     Golfbaan Mlade Buky

9.     Kasteel Kuks

10. Wandeling van Cerna Hora naar Pec pod Snezkou

11. Kindertrein Janske Lazne

Dagje Praag? Geen probleem. Binnen 1,5 uur bent u bij Praag. U parkeert de auto bij Cerny most (Parkeerplaats of Hornbach of Makro) en u neemt de metro naar het centrum. Geen zorgen met parkeren en zoeken. Centrum Cerny most ligt direct aan de autosnelweg. Met de metro bent u binnen ½ uur in het centrum zonder te moeten overstappen.

In Cerny Dul:

1.     Vele restaurantjes

2.     Sauna en Zwembad in het hotel Aurum

3.     Bowlingbaan

4.     Apres ski bij de piste

Lekker uiteten? Ja, dat kan zeker. Op 200 m afstand vanaf het park vindt u een echt oud Tsjechisch restaurantje met een paar eenvoudige gerechten en glas bier voor slechts € 0,50 (bijna uniek) – heel leuk als u met de groep in de avond naar de kroeg wilt. Wilt u uitgebreider en heel lekker eten dan kunt u lopen (1,2 km) of u pakt de auto naar het centrum van het dorpje Cista. Hier vindt u een aantal goede restaurantjes met uitgebreide kaart en zeer betaalbaar. 

Op 7 km afstand vanaf het vakantiepark ligt de stad Vrchlabi. Bij Vrchlabi is een bekend (zweef)vliegveld en u kunt een rondvlucht boeken. 

 

© 2021 Villapark Happy Hill, All rights reserved